Sponsor pakketten

Wilt u sponsor worden?

Wij hebben diverse mogelijkheden voor u als bedrijf hoe u ons kunt sponsoren.

Hiervoor kunt u terug krijgen; ruimte op de race motor voor stickers van het bedrijf of logo; Stickers op de auto; uw bedrijf of logo op het motorpak.
Gratis entree bij een race of training naar keuze. Vermelding met een link naar uw site vanaf www.vd-haven-racing.nl.

Heeft u zelf ideeën, ook dat is welkom! Wij staan open voor alle soorten sponsoring.
(Uiteraard krijgt u een factuur welke u kunt gebruiken voor de boekhouding)

In januari geven wij altijd een sponsoravond waar de sponsors samen komen en er een klein hapje en drankje wordt verzorgd. Dan maken we weer bekend wat de doelstellingen worden voor het volgende seizoen.

 

Een platform voor publiciteit en relatie marketing. De motorsport is van oudsher een ideaal platform voor marketing campagnes, van het vergroten van naam- of merkbekendheid tot aan relatie marketing. Als sponsor heeft u via de vele reclame-uitingen op o.a. de motor en de kleding van de coureurs al een groot bereik bij een breed publiek!Op de circuits ziet het publiek uw naam en logo vaak langs komen. U nodigt uw relaties tijdens de race events uit. Deze dagen staan helemaal in het teken van teamspirit. De sfeer en het contact met het team is zeer intens en betrokken zoals u zult merken. Het bijwonen van de spannende races is een onvergetelijke ervaring, van start tot finish. Er staat u en uw relaties een bijzondere belevenis te wachten. Ook kunt u in de pits getuige zijn van de voorbereidingen en hectiek. Daar, bij de vangrail, hoort en voelt u de imposante motoren op slechts luttele meters aan u voorbij razen met snelheden tot wel 270 km/uur. Een letterlijk adembenemende ervaring.