Race auto

Naast de motoren beschikt van der Haven Racing tegenwoordig ook over een auto.

Het betreft hier een bmw e36 welke volledig raceklaar is gemaakt. Een rolkooi, kuipstoelen, 5 puntgordels, speciale vering, een 2,5 liter motor. you name it, we hebben het aangepast om voor u snelle en VEILIGE ronde’s neer te zetten!  Een echte race bolide dus!

De auto is met name aangeschaft om de sponsors een extra dimensie te geven. Natuurlijk is mee rijden achterop een motor lastig en veel al verboden op circuits. Vaak horen wij van mensen ik zou het misschien ook wel eens mee willen maken. Een wedstrijd kijken kan natuurlijk altijd, maar met een hoge snelheid op een bocht afkomen en echt daadwerkelijk voelen wat er gebeurt is een ander verhaal. (op de motor is dit lastig maar in een auto……..)

Aangezien van der Haven Racing ook een auto niet schuwt is er besloten om een auto aan te schaffen, zodat mensen mee kunnen rijden en naast de bestuurder plaats nemen. Er zijn diverse gesprekken met ondernemers om iets leuks in elkaar te draaien. (denk aan catering e.d.) Alleen auto en coureurs inhuren kan ook!

Altijd al eens naast een coureur willen zitten en mee maken wat er gebeurt op het circuit??

Hier kan je denken aan een stoel kopen naast de coureur.  De dag kan er ook een hapje en drankje worden verzorgd (Een mooi totaal pakket dus). Je kan zeggen een ideaal uitje voor het werk bijvoorbeeld of voor de sponsors welke een uitje verzorgen voor hun gasten.

Indien ook u een sticker op de auto wil kijk even bij onze sponsorpakketten voor de mogelijkheden.

NOTE: Deze auto word mede mogelijk gemaakt door: Arina’s health & body vision

Natuurlijk kunt u ook mailen naar melvin@vd-haven-racing.nl

vd haven racing auto

vd haven racing auto